fit20 Topper van de maand december

fit20 3 jaar

Na anderhalf jaar fit20 in mijn leven is het tijd om een balans op te maken. Qua lichaam, sport, persoon en werk merk ik dat ik completer en fitter ben geworden. Komt dat alleen door fit20? Nee, zeker niet. Maar het heeft er wel mee te maken. Mijn spierkracht in mijn lijf is enorm versterkt en daar door is mijn lichaamsvertrouwen toegenomen. Waaraan merk ik dat vraag ik me af?

Ik merk het aan mijn longen ( mijn longinhoud is inmiddels daar waar een gezonde kerel trots op zou zijn). Mijn hele leven ben ik al astma patiënt en ga ik gebukt onder medicatie. Elk jaar heb ik wel een paar keer last van piepende longen en volwassen hoestbuien. Afgelopen jaar heb ik dit nog niet mee gemaakt.

Ik merk het aan mijn spieren en conditie. Ik ben hoofdtrainer van vv Beetgum en moet uiteraard soms oefeningen voordoen. Dit gaat me veel gemakkelijker af dan een aantal jaren terug (ook al is het hilariteit alom bij de spelers als ik een foute pass verstuur, maar dat doe ik natuurlijk met opzet :) ).

Ik merk het aan mijn rug. Geen pijn in mijn onderrug, een probleem die ik eigenlijk al vanaf het begin van volwassen worden (mooi wat jaren terug:)) had.

En het allerlaatste qua mens:
Door het geven van training bij fit20 is mijn netwerk enorm uitgebreid. De sporters die ik train geven mij voldoening. Hun het uiterste uit zich zelf laten halen en het kletspraatje tussendoor is een van de mooiste dingen die we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben trots, zij worden sterker...

fit20 is lid van de netwerkclub “Bier en Ballen”. Deze mooie club bestaat uit vele ondernemers uit Leeuwarden en omstreken die 1 keer per maand afspreken met elkaar onder het genot van een hapje (bitterballen) en drankje (biertje). Onderling helpen we elkaar met zakelijk (en soms persoonlijk) advies en eventuele handel (branche bescherming is uiteraard van toepassing). Ook is fit20 lid geworden van zakenclub Cambuur waar we elke thuiswedstrijd bij die “beruchte” stuurlui horen. Als laatste punt zijn het de collega’s van de Westersingel gezondheidsvleugel die ik zeer waardeer. Stuk voor stuk zijn dit professionele, gezellige en lieve mensen. Iedereen heeft voor mij op zijn manier een meerwaarde.

Life is good when youre having fun….