fit20 Topper van de maand november

fit20 3 jaar

Wie ben je en waar liggen je roots?
Ik ben Hester Geerdink. Ondanks dat ik toevallig in Groningen geboren, woon ik al bijna mijn hele leven in Leeuwarden. Ik heb in verschillende wijken gewoond, momenteel woon ik alweer een jaar of 3 in het mooie Huizum.

Wat doe je in het dagelijks leven? Heb je een drukke agenda(hoe ziet hij globaal eruit)?
Ik ben iets meer dan een jaar geleden een online marketing bedrijf begonnen: Voorsprong Marketing. Mijn agenda is vrij vol. Het gebeurt me vaak dat iemand mijn agenda ziet en van schrik achter over valt, haha. Soms (iets te vaak) werk ik ’s avonds langer door, waardoor sporten in de avond vrij lastig in te plannen is.

Heb je hobby’s en sport je verder ook(ben je sportief)? Waarom doe je dit (wel)?
Mijn hobby’s zijn paardrijden, tijd doorbrengen met mijn man en vrienden en het maken en beluisteren van muziek (vooral soul/jazz). Ik was vroeger altijd erg sportief, de afgelopen paar jaar was dit echter niet te merken.

Hoe ben je bij fit20 terecht gekomen?
Via een andere ondernemer kwam ik in contact met Michael, die aangaf wel wat hulp te willen met zijn marketing. Inmiddels help ik hem al een paar maanden met van alles op het gebied van online marketing. Uiteraard wilde ik fit20 ook proberen, om zo goed het concept te kunnen begrijpen en omdat ik in die periode veel last had van een rugblessure en daardoor niet veel bewoog. Zelfs paardrijden kon soms niet, omdat ik bijna wekelijks door mijn rug ging. Het werd me aangeraden om mijn rugspieren te versterken, maar dat is vrij lastig als je dan juist steeds door je rug gaat. Bij fit20 krijg ik goede begeleiding en weten ze precies wat mijn lichaam wel en niet aankan. Inmiddels ben ik al 3 maanden niet door mijn rug gegaan en ben ik daardoor veel actiever geworden in mijn dagelijkse leven. fit20 was echt het steuntje in de rug dat ik nodig had om weer fit en actief te worden.

Wat hoop je te bereiken met fit20 en wat betekent fit20 voor jou?
Ik hoop dat mijn rugblessure nog lang wegblijft. Ik merk ook dat mijn conditie verbeterd is, ik hoop deze verder te verbeteren.

Hoe zou je fit20 willen omschrijven in een paar woorden/zinnen?
Doen is geloven. Net als vele andere klanten was ik in eerste instantie sceptisch. 20 minuten sporten en toch verschil merken? Ik ben echt van mening dat iedereen het eens moet proberen, zodat je merkt wat het inhoudt. Waarom zou je niet eens een proefsessie inplannen? Is het niks voor je, dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

Wie zou je een proefles willen aanbieden?
Haha, dat is een makkelijke. Ik bied mijn man een proefles aan. Hij denkt er geen tijd voor te hebben. Ik wil hem graag bewijzen dat je met 20 minuten sporten + 10 minuten reistijd in minder dan een uur weer achter je computer kunt zitten en toch fit kunt zijn.

Wat zou je verder nog kwijt willen?
Ik vind het erg fijn dat het fit20 team zo veel kennis bezit over spieren en sporten. Ik leer elke week bij en begrijp ook steeds beter waarom het zo belangrijk is om je spieren te trainen. Krachttraining heeft zoveel voordelen, vraag maar eens aan Michael, Danny of Fabian: ze kunnen je er alles over vertellen!