fit20 Topper van de maand september

fit20 3 jaar

Wie ben je en waar liggen je roots?
Wij zijn midden zestigers, met drie kinderen en twee (bijna drie) kleinkinderen. Na een plezierig en druk werkzaam leven zijn wij nu beiden met evenveel plezier met pensioen. Toos is geboren en getogen in Utrecht en Feico komt oorspronkelijk uit Harlingen. Samen hebben we tot begin 1990 in de Domstad gewoond, waar onze drie kinderen zijn geboren.

Wat doe je in het dagelijks leven Heb je een drukke agenda (hoe ziet hij globaal eruit)?
Wat is druk? Vroeger hadden we het drukker, maar toch neemt vrijwilligerswerk van beiden de nodige tijd in beslag, net als het oppassen op de kleinkinderen. We kunnen dan ook niet zonder de agenda.

Heb je hobby’s en sport je verder ook(ben je sportief)? Waarom doe je dit (wel)?
Wij zijn levensgenieters en “socializers”. Eten en drinken doen wij graag met familie en vrienden. Ook pakken we graag een terrasje, daarnaast houden we van theater en museumbezoek, wandelen, hardlopen en lezen wij graag en stappen we regelmatig op de fiets voor tochtjes. Zo hebben wij net acht dagen door Nederland getoerd op de E-bike. Feico tennist en probeert wekelijks minimaal één keer golf te spelen.

Hoe ben je bij fit20 terecht gekomen?
Een vriend en zijn vrouw met kleine kinderen en een overvol bestaan maken er gebruik van op weg van werk (Brussel) naar huis (Antwerpen). Hun enthousiaste verhalen en resultaten maakten ons nieuwsgierig. Dus een telefoontje was snel gepleegd.

Wat hoop je te bereiken met fit20 en wat betekent fit20 voor jou?
Ons doel is om onze conditie optimaal te houden: midden zestig zijn betekent dat je niet meer kunt wat je ooit kon, maar we hebben hopelijk nog heel wat jaartjes voor de boeg en daar willen we op een fitte en sportieve wijze gebruik van maken fit20 helpt daar vast en zeker bij.

Hoe zou je fit20 willen omschrijven in een paar woorden/zinnen?
Terwijl wij het idee hadden al redelijk fit te zijn, heeft fit20 ons geleerd dat er nog heel veel aan fitheid was èn is te winnen….onze conditie is verbeterd op alle fronten!

Wie zou je een proefles willen aanbieden?
Aan iedereen die volstrekt niet kan geloven dat je in 20 minuten per week daadwerkelijk zulke mooie resultaten kunt bereiken en dat zijn er héél veel!!

Wat zou je verder nog kwijt willen?
fit20 is behoorlijk pittig, maar dankzij de intensieve en humorvolle begeleiding iedere keer weer de moeite waard. Wat zou het heerlijk zijn als fit20 ook in onze woonplaats Grou een vestiging zou openen!