Klantverhaal van Lisette van Os

Klantverhaal  Lisette van Os

"Ik merkte het meteen bij het lopen van de halve marathon."

Ik train ongeveer een jaar bij David in Zwolle. Ik ben erg tevreden over fit20. Het is een ideale aanvulling op mijn eigen hardloopschema. Ik merkte het meteen aan het lopen van de halve marathon niet lang nadat ik bij David begonnen was…ik had daarna geen spierpijn. Nog steeds merk ik dat ik na het hardlopen geen spierpijn heb. Ik krijg van David ook altijd antwoord op de vragen die ik heb over sporten en hoe mijn lichaam hierop reageert. Ik merk mijn resultaten natuurlijk ook aan de fit20 training zelf, ik train iedere keer met zwaardere gewichten of ik kan het langer volhouden. David houdt mijn prestaties bij op de Ipad, zo kan ik zelf mijn progressie precies volgen. Dat vind ik belangrijk en motiverend.

Heel fijn vind ik ook dat David rekening houdt met mijn lichaam, mijn rug kan soms problemen geven maar daar wordt heel goed op gelet. Ik ben naast het hardlopen fit20 gaan doen om fit te kunnen zijn, en dat is ideaal zo. Natuurlijk is het heel belangrijk dat de training zo weinig tijd in beslag neemt, niet omkleden, geen gedoe en wel resultaat. Het is wel wat duurder dan een gewoon sportschool abonnement, maar eerlijk gezegd ging ik daar minder vaak naar toe en was dat, ook door een minder goede begeleiding, uiteindelijk weggegooid geld. Met David heb ik een afspraak; ik ga altijd!

Ik raad fit20 vaak aan collega’s aan, vooral ook aan degenen die moeite hebben met sporten of om naar een fitness centrum gaan…fit20 daar heb je met 20 minuten voldoende aan.

Lisette van Os (31 jaar), docent Engels


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!